Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

GHKAHHH!!! *
Έτσι φαντασθείτε την εικόνα μου, μια τεράστια γλώσσα να κρέμεται από το στόμα μου και ανάσα ασθμαίνουσα, να βγάζω ήχους σαν τον παραπάνω.
Επιτέλους συνδεθήκαμε με internet.
Ποιός να το φανταζόταν,- έχω κάνει κι' άλλες δημοσιεύσεις πέρι τούτου,- πως όλη η Ελλάδα θα ήταν συνδεδεμένη, εκτός απ' το μικρό Γαλατικό χωριό, που αντιστέκεται με μανία στις εισβολές των νέων ηθών - τεχνολογιών.
Η κωλοτρυπίς της γης (κάνει και ρίμμα), έτσι αρχίζεις να αισθάνεσαι, όταν σου λένε πως είναι θέμα ημερών να συνδεθείς και έκτοτε περνούν οι μήνες και τα χρόνια (τρόπος του λέγειν) και βλέπεις το διαδίκτυο να είναι κάπου αλλού, εκτός από χωριό που ζεις χωρίς ραδιόφωνο, παρέα με μιά μισακή τηλεόραση να παίζει τις περιπέτειες μιας πορνοντίβας, ενώ χαλάει την ώρα που κάνει εκπομπή ο κ. Λαζόπουλος.
Και μιάς και το ανέφερα, μέσα στο χάος, ο πρωθυπουργός μας αισθάνεται μοναχούλης, ενώ ο προηγούμενος ήταν κουρασμένος και μόνο ένας κωμικός ηθοποιός, αναλαμβάνει την ευθύνη να μας ανοίγει τα μάτια, ξεκκαθαρίζοντας το θολό τοπίο της πολιτικής μας ζωής και του μέλλοντός μας.
Μήπως οι ρόλοι πρέπει ν' αντιστραφούν; Αλλά πόσο θλιβεροί, κακοί ηθοποιοί θα ήταν οι δύο πρώην πολιτικοί.
Άσε καλύτερα.
Πράγματι, η ζωή εκεί έξω - με τα δελτία ειδήσεων, των "σοβαρών", καναλιών, αλλά και των "γελωτοποιών" της αυλής - είναι ένα απέραντο σκουπιδαριό, ενώ ο αγέρωχος, πανέξυπνος, ο εξ ευκλεών προγόνων, προερχόμενος Ελληνικός λαός, κατάντησε να περιμένει τους βαρβάρους του Αλεξανδρινού, για να σωθεί.
Αλήθεια και μιάς και το θυμήθηκα, κύριε Σκανδαλίδη, δεν έχετε ούτε ένα ίχνος ντροπής επάνω σας. Πως τολμάτε να βγαίνετε δημόσια και να δηλώνετε πως το Δ.Ν.Τ. θα φέρει και μια εξυγίανση στην πολιτική παθογένεια του τόπου;
Που είσατε τόσα χρόνια, πως αντέχετε να το δηλώνετε αυτό στους ψηφοφόρους σας.
Τέτοια δήλωση ανικανότητας και τόσο ανερυθρίαστη πρώτη φορά είδα.
Ούτε υποψηφιότητα, δεν έπρεπε να βάλετε, αφού πιστεύετε πως έπρεπε να έρθουν κάποιοι, που θα κόψουν μισθούς, συντάξεις και εργατικά δικαιώματα, γιατί τόσα χρόνια που ήσαστε στην εξουσία δεν μπορούσατε να εξυγιάνετε το σύστημα.
Τι ντροπή! Τι ντροπή να είσαι Έλληνας στις μέρες μας.



*Σημαίνει: Με τη γλώσσα απ' έξω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου