Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Παραθαλάσσιες, παραθαλάσσιες!!!

Τι τον θένε τον Κορυδαλλό.
Δεν μεταφέρουν τις φυλακές, κάπου πιο παραθαλάσσια, με μικρό λιμανάκι, να μην του βγαίνει η πίστη του άλλου με τα ελικόπτερα.
Άσε που, τα τελευταία, κοστίζουν και μία περιουσία.
Ότι έκλεψες με τον ιδρώτα σου, να σου το παίρνει μια μεταφορά με ελικόπτερο, δε λέει. Ενώ παραθαλάσσια, έρχεται η βαρκούλα, μπαίνει μέσα, κύριος, και φεύγει.
Μου αρέσει πάντως το σκεπτικό. Παραιτώ τους υπόλοιπους, εκτός από τον εαυτό μου.
Αθάνατη Ελλάς.
Κουΐζ για γερά μυαλά:
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πόσοι και ποιοί υπουργοί, έχουν παραιτηθεί, λόγω της ανικανότητάς τους;
Ονόματα και διευθύνσεις παρακαλώ.
Αναρωτιέμαι, επίσης, η κυρία Isnogoud - της γνωστής οικογενείας Grousouzidontaki - θα ήθελε, μετά όσα συνέβησαν στην ταλαίπωρη χώρα, την καρεκλα του κ. Καραμανλή;
Επίσης, αντιγράφω από την Ελευθεροτυπία.


Ελευθεροτυπία, Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ο δήμαρχος θα μηνύει τους δημότες του
Σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων και των κινημάτων της Αθήνας, ο κ. Κακλαμάνης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι στο εξής σκοπεύει να υποβάλλει μηνύσεις εναντίον όσων επιτροπών κατοίκων καταφέρονται εναντίον του δήμου με ψέματα, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία τους, «για δυσφήμηση της πόλης των Αθηνών».

Σημειώνεται πάντως ότι ο δήμαρχος εδώ και ένα μήνα δεν έχει δημοσιοποιήσει τις διαδικασίες ανάθεσης του γκαράζ στο παρκάκι των οδών Κύπρου και Πατησίων, ενώ ξεχνά ότι είναι υπόλογος στη Δικαιοσύνη για την κοπή δένδρων, ύστερα από μήνυση του Δασαρχείου Αθηνών.

Χ.ΤΖ.


Και προτείνω, εγώ όχι ο δημοσιογράφος. δήμαρχε - μανία κι' αυτή με το με το μπετόν, το γέρο Καραμανλή είχατε νονό - μήπως θα ήταν καλύτερα να προσθέσετε και την ποινή του δημόσιου μαστιγώματος, στους δημότες σας, έτσι προαιρετικά, για να μην τολμούν.
Και η γκιλοτίνα καλή είναι για όσους αντιδρούν στα σχέδιά σου Μπάμπη.
Αχ! Τι καλά που περνάμε εις τας εξοχάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου