Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Για κάποιον άγνωστο λόγο στην προηγούμενη ανάρτηση, το σύστημα έδειξε αδυναμία αποθήκευσης και κόπηκε λίγο προς το τέλος. Λογικό μου φαίνεται. Το κακόμοιρο το ταλαιπωρώ από το το πρωΐ στις οκτώ, μέχρι να το τελειώσω  και φαίνεται δεν άντεξε να με περιμένει.
Ουσιαστικά τελείωσα με ότι για σήμερα είχα να πω και ΄το μόνο που έμενε ν' αναφέρω, ήταν ότι σήμερα σε μία από τις καταδύσεις μου στο διαδίκτυο (ελεύθερος βουτηχτής,  χωρίς μουκάλες κι οξυγόνα και ότι προκύψει), βρήκα ένα ιστολόγιο που μου εφάνει καταπληκτικό.
Με αφιερωμένο στην παράδοση, με τρόπο όμως πραγματικά βαθύ, ειλικρινή και ποιοτικό, καμία σχέση με αυτούς που μιλούν για παράδοση και εξαντλούνται στις αναφορές φαγητών -προσφιλές θέμα ελληνικών συζητήσεων- ρούχων και χορών και τέλος, αυτό ήταν μας τελείωσε εδώ, να παρουμε τα λεφτά τώρα από το υπουργείο.
Όχι η παράδοση, στο site (dyosmaraki.blogspot.com) αυτό προσεγγίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία και ολοκλήρωση.
Ήθελα να επικοινωνήσω μαζί τους και να του ςευχαριστήσω, μα δυστυχώς τα νέ ατούτα συστήματα τα ηλεκτρονικά έχουν μια πολυπλοκότητα για το κουρασμένο μου μυαλό και δεν τα κατάφερα ακόμη.
ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου